Mai mulți localnici acuză un tânăr din județul Neamț că le abuzează sexual animalele


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018 16:44
Categorie: Stiri Socante

Situație oribilă într-o comună din județul Neamț. Mai mulți localnici acuză un tânăr de 27 de ani că le abuzează sexual animalele din gospodării.

Oamenilor le este atât de frică de individul extrem de violent, încât ezită să-l reclame la poliție. Localnicii spun că, în urmă cu 4 ani, omul a abuzat o iapă care a și murit apoi, din cauza leziunilor.

Atenție, urmează detalii care va pot afecta emoțional!

Scandalul a început în urmă cu câteva luni, când tânărul s-a întors în sat. Mai mulți localnici spun că-și găseau animalele - vaci, cai, oi sau capre - cu leziuni.

În urmă cu câtva zile, un sătean și-a găsit vițica cu răni în partea din spate. În grajd, omul a găsit telefonul individului, iar acum omul este sigur că făptașul este tânărul de 27 de ani.

Oamenii sunt revoltați și nu știu ce să mai facă. Le este frică să meargă la poliție, de teamă că bărbatul se va răzbuna apoi pe ei. Sătenii au ajuns acum să-și țină animalele încuitate în grajduri și ies periodic noaptea afară, pentru a vedea dacă sunt în siguranță.

Chiar dacă nu au fost sesizate, autoritățile au aflat de aceste atacuri șocante și spun că au deschis o anchetă.

Incidentele au avut loc în comuna Alexandru Cel Bun din județul Neamţ. Oamenii spun că au stat liniștiți câteva luni, însă de când s-a întors tânărul, stau cu spaima atacurilor!

În urmă cu patru ani, un sătean a cerut despăgubiri în instanța, după ce iapa i-ar fi murit în urma abuzurilor la care a fost supusă de acest tânăr.

De această dată, un bătrân de 73 de ani îl acuză că i-ar fi agresat vițica și spune că are și dovezi.

Gheorghe Bobric, proprietarul animalului: "Păi animalul era în grajd și am găsit telefonul lui acolo, la locul faptei. ”

În sat sunt mai multe peroane care și-au găsit animalele chinuite în ultimul hal, însă le e frică să-l reclame.

Polițiștii s-au autosesizat și spun că vor deschide o anchetă.

Robert Costan IJP Neamţ: ”Având în vedere articolul apărut în mediul online, colegii mei de la investigații criminale au demarat cercetările în acest sens.”

Despre suspect se știe că este plecat într-o altă comună și angajat la o stână. Gospodarii speră să le vină autoritățile în ajutor și să le salveze animalele de la chinuri groaznice.

Tags: zoofil, animale, socant,

VIDEO PROTVPLUS.RO