Mai mulți români s-au bătut într-o stație de metrou din Bruxelles: un mort

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Bătaie români Belgia
Pro TV

Un român de 29 de ani a murit, după ce s-a încăierat cu alți conaționali, într-o stație de metrou, de la periferia Bruxelles-ului. Autoritățile belgiene au arestat 4 suspecți, iar toți sunt români. Stația de metrou a rămas închisă pe parcursul nopții.

Se întunecase de-a binelea când mai mulți indivizi au încins o bătaie la intrarea în stația Bockstael din Bruxelles. În altercație au fost implicați în total o duzină de bărbați, iar unii dintre ei aveau cuțite pe care le-au și folosit.

Gilles Dejemeppe - Procuratura Bruxelles: În urmă incidentului, au fost spitalizate trei persoane. Între timp, unul dintre răniți a decedat. Au fost arestați 4 suspecți, care au fost prezentați în față judecătorului. Este vorba de cetățeni români, care nu muncesc legal și nici nu au acte de rezidență în Belgia.

Celelalte două persoane rănite sunt încă spitalizate în stare gravă.

Pentru deslușirea împrejurărilor și stabilirea celor vinovați, anchetatorii dispun și de imagini filmate cu telefonul mobil, atât de către martori cât și de unii dintre cei implicați în bătaie.

Judecătorul a confirmat mandate de arestare pentru cei 4 români suspecți, care au fost inculpați pentru tentativă de omor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO