"M-a violat live, pe internet". Abuzul si umilintele incredibile la care a fost supusa o femeie de fostul iubit

02-10-2015 16:32

femeie plangand

O femeie a povestit cum fostul iubit a violat-o live, pe internet, in timp ce membrii unui site pornografic priveau cosmarul pe care ea in traia.

Samantha Miller a fost abuzata ani in sir de Sean Johnstone. Intre altele, acesta i-a tinut un cutit la gat si a amenintat-o ca o omoara daca nu face sex cu cainele lui, un rottweiler, relateaza The Sun.

Femeia de 35 de ani a avut o relatie cu Sean Johnstone mai multi ani, insa ultimii doi au fost ca "un film de groaza". Acum, dupa ce fostul partener a fost condamnat la 17 ani de inchisoare pentru ceea ce i-a facut, Samantha are puterea sa vorbeasca deschis despre ceea ce i s-a intamplat.

"Ma ardea cu tigara si ma viola in timp ce dormeam... De multe ori, tinea laptopul in fata noastra si imi spunea ca oamenii se uita la noi, in timp ce ma abuza si umilea. A incercat sa ma oblige sa fac sex cu cainele lui tot in fata laptopului. Mi-a tinut un cutit la gat in timpul acesta", a povestit femeia.

Barbatul a fost condamnat la inchisoare si dupa ce o alta femeie din viata lui a depus o marturie care a confirmat cele reclamate de Samantha.

Sursa: The Sun

Tags: abuz, viol, inchisoare,


VIDEO PROTVPLUS.RO