Larisa, adolescenta ucisă de un tânăr cu o alcoolemie uriașă, înmormântată


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 09 Ianuarie 2018 16:46
Categorie: Stiri Socante

Oamenii din localitatea Tureac, din Bistrița, au condus-o marți, într-o mare de lacrimi, pe ultimul drum, pe Larisa, tânăra de 16 ani care a murit în urmă accidetului teribil de vineri seară.

Atunci, un băiat de aceeași vârstă cu ea, băut zdravăn, a intrat cu mașină, pe care o furase de la tatăl său, în 5 copii și un adult care se întoarceau de la biserică și de la colindat. Din nefericire, Larisa nu a mai supraviețuit decât câteva ore.

Accidentul tragic a provocat un șoc printre localnicii de pe Valea Bârgăului.Individul de 16 ani, care era aproape de comă alcoolică, a intrat în 3 grupuri de oameni, din două localități, și a semănat moartea.

Larisa avea 16 ani și se întorcea de la biserica penticostală din sat. Era credincioasă și învața extrem de bine. S-a luptat pentru viața ei până în ultima secundă dar a murit, la scurt timp, după ce medicii au scos-o din sala operație.

Darius Hatos - colegul de clasă al Larisei. „Era o fată de treabă, cuminte, învața bine. Păcat de ce s-a întâmplat, să îți pierzi viață așa la 16 ani dintr-o prostie. Nici acum nu îmi vine să cred.”

Colega de clasa a Larisei: „În semn de respect și de prietenie pentru că Larisa ne ajută mereu. Eu un șoc pentru toată lumea. Nu ne vine să credem.”

Rudele fetei sunt împietrite de durere.

Doinița Sofrac, rudă„Nu mi-a venit să cred. Ar trebui să fie mai atenți. Fată bună, cuminte. Avea grijă și de copii și de casă și a învățat bine la școală.”

Prietenă: “Era o fată deosebită, nu știu cum se face că tocmai persoanele de genul asta se duc prea repede. Am fost toți șocați și nu ne-a venit să credem.”

Acum, când au condus-o pe ultimul drum, toți colegii își amintesc ultima discuție cu Larisa. Era fericită și urmau să se întâlnească a două zi toți prietenii.

În total 6 oameni au fost răniți. Larisa și-a pierdut viața, iar o altă adolescentă de 14 ani se află în comă. O altă tânăra a fost deja externată. Cât despre băiatul de 16 ani care a produs tragedia acesta a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat pentru ucidere de culpă.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO