L-a lovit cu halba in cap de 11 ori si nimeni nu a intervenit. Altercatie sangeroasa intr-o carciuma din Arges

Ultima actualizare: 06-06-2015 07:15

O scena de o cruzime greu de imaginat a fost surprinsa de o camera de supraveghere montata la o carciuma din localitatea Recea, in Arges. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

In vreme ce mai multi barbati beau linistiti la mese, unul dintre ei se ridica si il loveste cu halba in cap de nenumarate ori pe un prieten de pahar. Initial, victima nu parea sa aiba vreo problema dar a doua zi a ajuns in coma la spitalul Floreasca din Capitala.

Desi loviturile au curs, niciunul dintre cei aflati in local nu a intervenit. Abia intr-un tarziu, agresorul a fost imobilizat de unul dintre martori. Lovita napraznic, de 11 ori, cu halba in cap, victima s-a ridicat totusi singura de la masa. Barbatul a ajuns acasa pe picioarele lui dar nimeni nu l-a mai vazut apoi iesind din locuinta. Ingrijorat, un vecin am mers sa vada ce-i cu el si l-a gasit in coma. Acum, barbatul este in stare foarte grava, la spitalul Floreasca din Capitala.

Intreaga scena s-a petrecut dupa miezul noptii, cand mai multi amici au ramas sa bea pe terasa chiar daca localul se inchisese. Culmea este ca bataia nu a fost precedata de vreun scandal. A existat, se pare, un schimb de replici mai dur dar oamenii nu-si mai amintesc ce si-au spus victima si agresorul. Revoltator este ca niciunul dintre martori nu a sarit in ajutorul victimei.

Avea sanse daca sarea cineva sa il imobilizeze pe agresor”, spune proprietarul localului. La o zi dupa incident, un vecin a mers sa vada ce se intampla cu barbatul batut. L-a gasit in coma, plin de sange. In stare foarte grava, victima a fost dusa mai intai la Spitalul judetean din Pitesti, apoi a fost poi a fost transferata la Bucuresti. Intre timp, agresorul a fost retinut sub acuzatia de tentativa de omor.

Suspectul a recunoscut fapta, sustinand ca anterior a avut o altercatie cu victima si se temea ca la plecarea din bar sa nu fie, la randul sau, lovit. Daca va fi gasit vinovat de tentativa de omor, risca pana la 10 ani de inchisoare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 25 Octombrie 2021

45:59
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!