L-a bagat in coma, iar apoi l-a trantit cu fata de asfalt. Tratamentul aplicat de un politist unui tanar tras pe dreapta

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28
adolescent

Patru ani de inchisoare a primit un ofiter de politie american care a folosit un pistol cu electrosocuri pe un adolescent oprit in trafic. Adolescentul a intrat in stop cardiac si are si acum pierderi severe de memorie.

Bryce Masters, un adolescent de 18 ani, a fost oprit in trafic de un politist pentru ca placutele de inmatriculare de la masina sa ar fi apartinut uneia furate. Acest fapt s-a dovedit ulterior a fi fals. Timp de aproximativ un minut, baiatul a refuzat sa se dea jos din masina si l-a intrebat pe ofiter daca este arestat si de ce a fost tras pe dreapta. Vazand acestea, omul legii a folosit un pistol cu electrosocuri timp de 23 de secunde, de patru ori durata recomandata pentru aceasta procedura.

Bryce a intrat in stop cardiac, iar ofiterul Timothy Runnels l-a tarat din masina si l-a trantit pe asfalt. Timp de opt minute creierul baiatului a ramas fara oxigen, fapt ce l-a lasat cu leziuni cerebrale ireparabile.

Ulterior, Runnels a sustinut ca a recurs la aceste masuri pentru ca a simtit miros de canabis, venind din masina tanarului. Politistii au gasit intr-adevar in buzunarul lui Bryce aceasta substanta interzisa.

"Ma simt diferit. Ma urc in masina sa ma duc undeva si imediat uit unde voiam sa merg. Am ratat interviuri de munca din cauza faptului ca am uitat de ele." spune acum Bryce.

Luni, judecatorul care l-a condamnat pe ofiter a decis sa dea publicitatii imaginile socante. Acestea au fost postate pe contul de Facebook al siteului Nowthisnews.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO