Jucător din Premier League, ridicat de poliție pentru infracțiuni sexuale cu minori. „Vestiarul e năucit””

Dată publicare: 20-07-2021 10:26
Dată actualizare: 20-07-2021 10:35


Jucător din Premier League, ridicat de poliție pentru infracțiuni sexuale cu minori. „Vestiarul e năucit””

Un jucător din Premier League a fost reținut de poliție sub suspiciunea de infracțiuni sexuale împotriva minorilor. Fotbalistul a fost eliberat apoi pe cauțiune, după ce apartamentul i-a fost percheziționat, iar polițiștii au ridicat mai multe dovezi.

Ancheta este condusă de divizia de incidente majore a Poliției din Manchester. Un purtător de cuvânt al clubului a confirmat ancheta poliției, precizând că jucătorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost suspendat, relatează publicația „The Sun”.

„Putem confirma că am suspendat un jucător din Premier League în cadrul unei anchete a poliției.
Clubul va continua să sprijine autoritățile și nu vom mai face nicio declarație suplimentară" a precizat oficialul clubului, potrivit sursei citate.

„Mai multe obiecte au fost confiscate de polițiști. A fost interogat în legătură cu infracțiuni foarte grave” a precizat o sursă judiciară.

Perchezițiile la domiciliul jucătorului din Manchester au avut loc luna aceasta, după care acesta a fost reținut vineri mai multe ore pentru interogatoriu, și apoi eliberat pe cauțiune.

Vestea a stârnit valuri de uimire și indignare atât printre colegii din echipă cât și din partea fanilor. „Vestiarul e năucit” a declarat un alt fotbalist. Agentul jucătorului a refuzat orice fel de comentariu.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO