Jucător de fotbal, sugrumat până ce aproape a fost decapitat. Caz șocant în Brazilia

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Daniel Correa Freitas
Twitter

Fotbalul brazilian se află în doliu după ce autorităţile au anunţat, luni, asasinarea cu cruzime a mijlocaşului Daniel Correa Freitas, în vârstă de 24 de ani, găsit mort sugrumat, aproape decapitat şi cu părţile genitale secţionate, relatează AFP.

Clubul Sao Paulo FC, cu care Freitas se afla sub contract din 2015, i-a adus un omagiu, jucătorii grupându-se la centrul terenului pentru un minut de reculegere înaintea antrenamentului de luni. Din luna iunie, el se afla împrumutat la micuţa echipă Sao Bento, relatează Agerpres, citând AFP.

"Sao Paulo Futebol Clube regretă profund moartea mijlocaşului Daniel, care a jucat pentru club în perioada 2015-2016 şi a fost găsit mort în acest weekend", a transmis într-un comunicat clubul din prima divizie braziliană.

Alte cluburi braziliene şi foşti coechipieri ai jucătorului şi-au manifestat, de asemenea, solidaritatea faţă de familia sa.

Conform poliţiei civile a statului Parana, corpul lui Daniel Correa Freitas a fost găsit sâmbătă într-o zonă rurală din apropiere de Sao Jose dos Pinhais, de la periferia oraşului Curitiba.

Autorităţile au anunţat că ancheta se află într-un stadiu "avansat", iar membrii familiei victimei vor fi audiaţi, fără să furnizeze mai multe detalii.

O sursă a poliţiei a precizat pentru cotidianul Folha de S. Paulo că jucătorul a fost "sugrumat", până ce aproape a fost decapitat. De asemenea, părţile sale genitale au fost secţionate.

Brazilia este una dintre ţările cu cea mai mare violenţă din lume, cu un număr record de 63.880 omucideri în 2017.

Considerat o speranţă a centrului de formare a lui Cruzeiro, clubul din statul său natal Minais Gerais, Daniel Correa Freitas a debutat la profesionişti în 2013 la Botafogo, jucând alături de idolul său, olandezul Clarence Seedorf.

Bun dribler, el are supranumit "Daniel Messi" de către suporteri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO