Jihadistii i-au dat foc unei fetite crestine, iar micuta a murit chiar in bratele mamei. Care au fost ultimele cuvinte

Ultima actualizare: 22-05-2016 07:09
incendiere Irak

Jihadistii din Statul Islamic au comis inca o atrocitate. De aceasta data, acestia au ars de vie o fetita de 12 ani crestina.

O fetita de 12 ani a fost arsa de vie pentru ca era crestina. Inainte de a face acest gest extrem de crud, jihadistii i-au cerut mamei sale sa plateasca o taxa, dar aceasta i-a rugat sa astepte pana cand iese din dus fiica ei.

Conform Mirror, jihadistii au intrat peste dolescenta in dus, apoi i-au dat foc. Aceasta a murit in bratele mamei sale, iar ultimele ei cuvinte au fost "iarta-ma", scriu cei de la Mirror.

Cazul a fost facut cunoscut de o militanta pentru drepturile omului, Jacqueline Isaac, care a declarat: "Lupatorii ISIS erau la usa femeii si i-au spus: 'ai doua optiuni: pleci acum sau platesti o taxa'. Ea a spus 'platesc, dar lasati-ma cateva secunde, sa iasa fiica mea din baie'. Atunci, ei i-au zis ca 'n-ai nicio secunda la dispozitie', si au intrat cu tortele in dus, unde era micuta si au dat foc la casa".

Mama si fiica au reusit sa scape din incendiu, dar la scurt timp, micuta a murit, din cauza ranilor foarte grave. "Fetita a avut arsuri masive pe tot corpul, mama ei a incercat sa faca tot posibilul sa o salveze, dar nu a mai avut ce sa faca. Ultimele cuvinte ale fetitei au fost 'iarta-ma', care i-a murit in brate."

Cazul celor doua a fost prezentat intr-o conferinta despre persecutarea crestinilor, care a avut loc luna trecuta, in New York.

"Irak este unul dintre cele mai periculoase locuri din lume pentru cei crestini. Mii de oameni au fost fortati sa fuga de aici de frica sa nu fie persecutati sau ucisi de Statul Islamic" a spus un purtator de cuvant al comunitatii crestine Open Doors.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO