Iubitul a amenintat-o ca o ucide, iar ea s-a inchis in baie. Ce poze le-a trimis prietenilor pe Facebook, la cateva minute

08-02-2016 16:18

violenta domestica - Shutterstock

O adolescenta din Marea Britanie a trait o experienta traumatizanta, dupa ce s-a certat cu iubitul ei, care a amenintat ca o ucide.

Tanara s-a baricadat in baie si a reusit sa se salveze dupa ce le-a trimis, in timp real, mesaje pe Facebook prietenilor ei.

Amy Wilson, in varsta de 18 ani, s-a baricadat in baie, dupa ce iubitul ei de 19 ani i-a pus pistolul la tampla si a amenintat ca o ucide, conform Metro. Astfel, tanara s-a speriat si s-a incuiat in baie, dar i-a fost prea frica sa sune la politie, asa ca le-a trimis mesaje de ajutor prietenilor, pe Facebook.

Conform raportului anchetatorilor, la inceput, prietenii ei nu au stiut cum sa reactioneze, daca este vorba de o gluma, asa ca tanara le-a trimis doua selfie-uir cu ea, ingrozita si plangand in baie. Mai mult, tanara a folosit GPS-ul pentru a le trimite coordonatele prietenilor ei, ca sa o gaseasca, conform Metro.

La scurt timp, barbatul a fost arestat si acuzat de port ilegal de arma, cu intentia de ucidere. Cand politia a ajuns la fata locului, tanara "era isterica, complet ingrozita si in stare de soc" si vomitase pe jos in baie, conform anchetatorilor.

Mai mult, politistii au gasit o colectie de arme in fata usii de la baie, inclusiv pistolul cu care o amenintase pe iubita lui, doua ciocane, un cutit de bucatarie si o bata de baseball.

Procurorii au mai spus in fata judecatorilor ca incidentul a avut loc dupa o seara in care cei doi au baut si au urmarit filmul Sin City, la el acasa. Acestia sustin ca tanarul si-a schimbat comportamentul dupa vizionarea filmului, dar nu pot sa indice o legatura clara, insa expertii sustin ca atacul ar putea avea o legatura cu o criza de autism.

 

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO