Ipotezele anchetatorilor în cazul celor doi paznici găsiți morți. Frații suspectați de crimă, reținuți

17-07-2018 19:10


Dubla crimă din Capitală rămâne încă un mister. Anchetatorii au reţinut doi fraţi pe care îi bănuiesc că i-ar fi omorât pe cei doi paznici, duminică, şi pe un al treilea, acum un an.

Cele trei victime, dar şi suspecţii, lucrau la aceeaşi fabrică din vestul Bucureştiului. Fraţii reţinuţi au 29 şi 35 de ani. Deşi încă nu au stabilit mobilul asasinatelor, anchetatorii au făcut paşi importanţi: au aflat de la legişti că cei doi paznici, omorâţi la începutul săptămânii, au suferit multiple traumatisme, aşa că bănuiesc c-ar fi fost împinşi de la înălţime.

Florin şi Marian Bonciu sunt bănuiţi că au ucis trei paznici de la fabrica de produse ceramice din Capitală. Reţinuţi luni seară, cei doi au fost audiaţi marți de procurori.

Niciunul dintre ei nu a recunoscut crimele. Au confirmat însă că doar ei se mai aflau în fabrică atunci când cei doi paznici au fost omorâţi. Dar susţin că dormeau în altă cameră.

În acelaşi loc, un alt paznic a fost găsit mort în urmă cu un an. Şi atunci, singurii care se aflau în clădire când victima a murit au fost aceeaşi fraţi. Numai că victima a fost descoperită după 45 de zile, iar medicii legişti nu au mai putut stabili dacă a fost ucisă. Cei doi indivizi au fost audiaţi şi atunci şi au susţinut că nu îl ştiau pe paznicul mort.

Au părăsit România la câteva săptămâni după acel incident şi s-au întors acum 2 săptămâni. 14 zile mai târziu au fost descoperiţi cei doi paznici morţi.

"Erau foarte ok şi e suspectă moartea lor. Şi mai ciudat e că acum un an de zile s-a găsit, după o lună, cadavrul în condiţiile în care au trecut cu câinele peste aceleaşi locuri", spun colegii.

De data aceasta, victimele au fost găsite în mai puţin de 24 de ore. Medicii legişti au stabilit că au suferit multiple traumatisme.

Pe trupurile celor două victime, anchetatorii au găsit leziuni despre care cred că ar fi survenit în urma căderii de la înălţime, aşa că poliţiştii merg acum pe două variante.

E posibil ca paznicii să fi fost ucişi în altă parte, iar trupurile, mutate ori crimele să fi avut loc în hala în care au fost găsiţi fără suflare. Florin şi Marian Bonciu sunt acuzaţi de trei infracţiuni de omor calificat.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO