Ipostaza șocantă în care a fost descoperit un moldovean stabilit în Iași

Ultima actualizare: 18-01-2019 17:39

Copleşit de probleme, un bărbat de 50 de ani, stabilit recent la Iași, a luat o decizie neagră şi şi-a pus capăt zilelor.

Îngrijorat că nu mai răspunde la telefon, un nepot a vrut să verifice ce s-a întâmplat cu el şi l-a găsit fără viaţă. Vecinii spun că bărbatul venise de câteva luni din Republica Moldova şi că îl vedeau adesea singur şi foarte abătut.

Descoperirea şocantă a fost făcută în această dimineaţă de către un nepot, care a şi sunat imediat la 112, spun poliţiştii.

Tânărul a venit să verifice ce s-a întâmplat, după ce a încercat să îl sune pe bărbat de mai multe ori la rând. Pentru că avea cheie de la apartament - a intrat în casă şi l-a găsit fără suflare. Imediat a cerut ajutor vecinilor şi a sunat la poliţie.

Vecin: "Din ce mi-au spus nepoţii erau certuri în familie cu nevasta...fosta nevastă. Ei au chemat poliţia, erau disperaţi"

Deşi nu locuia de foarte mult timp în cartier, vecinii spun că bărbatul părea măcinat de probleme.

În ultimele zile mai friguroase, bărbatul şi-ar fi adus şi tatăl să locuiască cu el - spun vecinii - însă în majoritatea timpului era văzut singur şi mai abătut în ultima perioadă.

În acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO