Ipostaza în care au fost surprinse două lesbiene într-o mașină în Malaysia. Au fost bătute

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
lesbiene, malaysia, pedeapsa,
Daily Mail

Două femei care intenționau să întrețină relații sexuale într-o mașină au fost bătute în public în Malaysia, relatează The Guardian.

Cele două femei în vârstă de 22 și 32 de ani au fost surprinse în timp ce încercau să întrețină relații sexuale pe bancheta din spate a unei mașini, în statul conservator din nord-estul țării - Terengganu. A urmat o pedeapsă rară pentru această regiune.

Cele două femei au fost judecate de un tribunal sharia și condamnate să primească câte 6 lovituri fiecare în văzul a 100 de persoane.

Deși femeile sunt bătute în public ca pedeapsă pentru adulter în Malaysia, este pentru prima dată când două tinere sunt pedepsite astfel pentru că au vrut să facă sex.

”Pedeapsa a fost șocantă, un circ. A fost o bătaie în public” a spus Thilaga Sulathireh, o activistă pentru drepturile omului. ”Arată un regres al drepturilor omului, nu doar pentru cei din comunitatea LGBT, ci pentru toți în general pentru că pedeapsa corporală în public afectează pe toată lumea”, a mai completat ea.

Cele două femei au fost surprinse în mașină în luna aprilie și s-au declarat vinovate de musahaqah, adică relații sexuale între femei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO