Danezul acuzat de uciderea jurnalistei Kim Wall înregistra torturarea victimelor

Dată publicare: 03-10-2017 22:10
Dată actualizare: 09-10-2017 13:31


Peter Madsen

În calculatorul inventatorului danez, acuzat de uciderea jurnalistei Kim Wall, la bordul submarinului său Nautilus, a fost descoperite materiale compromițătoare.

Anchetatorii au descoperit diverse filmulețe în care se prezenta în mod explicit modul în care femeile erau torturate și ucise, a susținut marți procurorul de caz, citează FoxNews.

Procurorul Jakob Buch-Jepsen susține că investigatorii au descoperit în memoria calculatorului său diferite materiale care prezintă modul în care mai multe femei au fost torturate.

„Suntem de părere că înregistrările video reliefează modul real de ucidere al femeilor”, susține procurorul care adaugă faptul în unele înregistrări, femeile sunt „decapitate și arse”.

Un judecător a decis că Madsen va continua să stea în spatele gratiilor până la 31 octombrie, în timp ce poliția continuă să investigheze moartea jurnalistei Wall.

„Mi-aș dori să clarificăm faptul că acel computer se află în custodia poliției”, adaugă procurorul.

În timp ce autoritățile nu au anunțat concret cauza morții jurnalistei, procurorul susține că pe trupul ei au fost găsite răni, existând câteva cusături în zona pieptului. Acestea au fost făcute „după ce a murit sau la scurt timp înainte de a-și da ultima suflare”, adaugă oficialul.

Trupul gol și fără viață a fost găsit pe data de 21 august pe o plajă din Copenhaga. Expertiza medico-legală a concluzionat faptul că picioarele, brațele și capul au fost despinse de trup.

 

 

Sursa: Fox News


VIDEO PROTVPLUS.RO