Intreaga comunitate credea in sfintenia preotului. In spatele sutanei se ascundea insa un monstru

03-11-2012 15:00

tanara

Era preot la o biserica din Michigan, Statele Unite, si era logodit cu o femeie care ii era fidela si il iubea. Ceea ce el avea insa sa faca a lasat intreaga comunitate fara cuvinte.

John D. White a omorat-o pe fiica logodnicei sale din cauza unei fantezii sinistre. Preotul visa sa intretina relatii sexuale cu cadavrul tinerei de 24 de ani, motiv pentru care a si luat decizia de-a o ucide.

White i-a luat tinerei viata in rulota in care aceasta locuia impreuna cu fiul ei.

Preotul a ascuns cadavru in padure, dupa care s-a intors in rulota, l-a costumat pe baietel pentru Halloween si a asteptat pana cand tatal copilul a venit sa-l ia si sa plece la colindat.

Barbatul si-a recunoscut intr-un final crima. Le-a spus anchetatorilor ca a lovit-o pe femeie in cap, dupa care a sufocat-o. A marturisit si ca a dezbracat-o, dar ca nu isi mai aduce aminte daca a intretinut relatii intime cu cadavrul.

Enoriasii preotului au refuzat sa creada ca barbatul ar putea fi capabil de asa ceva, pana cand aceasta nu si-a recunoscut crima.

Inainte ca politia sa il aresteze, preotul a spus o rugaciune pentru tanara disparuta, impreuna cu enoriasii sai, desi el era cel care ii luase viata.

Sursa: Daily Mail

Tags: crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO