Intamplarea jenanta care a facut-o pe o britanica sa slabeasca 65kg intr-un an

31-10-2012 10:19

pantaloni

Natalie Haley, de 31 de ani, obisnuia sa-si ascunda kilogramele in plus, cu ajutorul burtierelor si a lenjeriei de corp care subtiaza. Dupa un moment jenant, britanica a reusit sa slabeasca semnificativ in doar un an de zile.

Cand a trebuit sa isi cheme iubitul in ajutor, ca sa-i taie o pereche de pantaloni din care nu mai putea sa iasa, Natalie a hotarat ca e timpul sa slabeasca, scrie The Sun.

Tanara s-a inspirat din filmele cu Bridget Jones si a apelat la o lenjerie care ar fi trebuit sa-i subtieze formele. “Am vrut sa arat superb si sa ma simt slaba pentru prima oara, dar am sfarsit in lacrimi, simtindu-ma ca o ciudata. Erau atat de stramti incat simteam ca explodez. Ma durea totul si voiam sa ii dau cat mai repede jos, dar ramasesera efectiv intepeniti pe mine. L-am chemat pe iubitul meu ca sa ma ajute sa ies din ei. El a inceput sa faca glume pe seama situatiei, dar pentru mine nu era deloc amuzant”, povesteste Natalie. Acela a fost momentul in care britanica a decis ca trebuie sa faca o schimbare.

Dintr-o persoana supraponderala, Natalie a reusit intr-un an de zile sa poarte marimea M la haine, dupa ce a renuntat la carbohidrati si la mancarea de tip fast-food.

“Ma simt o femeie noua. Nu mi se mai pare greu sa urc scarile si nu ma mai oboseste o plimbare prin oras. Ma pot bucura din nou de viata”, spune Natalie, incantata de rezultate.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO