Intamplare socanta intr-o sala de clasa.Ce a patit o fata de 15 ani, sub banca, in fata profesorului

Ultima actualizare: 16-01-2013 07:14
sala de clasa

Caz socant petrecut intr-o scoala din New York, unde o adolescenta in varsta de 15 ani a trecut prin clipe cumplite, chiar in timpul orei, in prezenta profesorului.

Fata, care are probleme de ordin mental, a fost agresata sexual timp de 10 minute de doi colegi, in timp ce un al treilea o lovea peste cap de fiecare data cand incerca sa scape, scrie Daily Mail.

Mama fetei, care a intentat un proces, sustine ca profesorul a ignorat ce se petrecea chiar sub ochii lui, chiar daca un elev dansa pe biroul sub care se petrecea grozavia, in timp ce un altul incerca sa o violeze pe adolescenta.

Identificata doar cu initialele K.J., victima a povestit ce i s-a intamplat unui oficial al scolii, insa acesta nu a raportat infractiunea.

K.J. are un IQ de doar 60 si era singura fata, dintr-o clasa in care sunt 13 baieti.

Mama ei spune ca nu a putut sa-si transfere fiica de la unitatea de invatamant, iar ca rezultat, aceasta a fost batjocorita luni intregi.

Singura masura luata de conducerea scolii a fost sa-i puna in aceeasi incapere pe K.J. si unul dintre baietii care au hartuit-o sexual, pentru "a-si rezolva problemele". Fata a iesit din camera avand o lovitura deasupra ochiului drept.

Abia acum conducerea unitatii de invatamant a declansat o ancheta si l-a concediat pe profesorul care a asistat la ce a patit tanara fara sa faca nimic.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO