Tragedia unui bărbat. A sărit cu mașina într-o râpă, dar a murit după ce a căzut de pe pod

Ultima actualizare: 29-01-2020 18:14

A scăpat cu viață după ce s-a aruncat cu mașina într-o râpă, dar a sfârșit câteva zeci de minute mai târziu, după ce a căzut de pe un pod.

Este întâmplarea incredibilă și sfârșitul cumplit al unui bărbat 49 de ani din județul Prahova.

Motivele gestului extrem sunt încă neclare pentru polițiști, dar și pentru rude și cunoscuți. Aceștia vorbesc despre o ceartă mai aprigă în familie și despre stresul de la serviciu, însă nici una, nici alta nu justifică o astfel de decizie, spun apropiații.

După lăsarea întunericului, un apel la 112 anunța o mașină căzută într-o râpă. Doar că, lângă autoturismul rămas suspendat în vegetație, echipajele de urgență nu au găsit și vreun rănit. Soția bărbatului primise însă un apel ciudat chiar de la acesta, cu puțin timp înainte.

"Că mașina este la ieșire din Cocorăști și să vină să o ia. Și atât, în rest absolut nimic", a declarat un localnic.

Au urmat două ore de căutări în împrejurimi. Într-un final, un muncitor de la o balastieră s-a împiedicat efectiv de trupul bărbatului. Zăcea sub un pod CFR.

Anchetatorii și-au dat seama că, după ce a scăpat cu viață din prima tentativă de sinucidere, omul a recurs, însă, la un al doilea gest necugetat.

Ion Chivu, localnic: "El a scăpat cu viață din accident, se vede și mașina cum arată, airbagul nu a sărit și el totuși a plecat acolo unde l-a tras ața. Da, a sunat soția după accident, deci între faptă și asta a sunat soția și soția a alarmat. L-au găsit după două ore și ceva acolo căzut…"

Daniela Drăghici, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: "Ulterior, sub un pod, pe un drum neasfaltat, a fost identificat conducătorul autoturismului, care a fost declarat decedat de cadrele medicale sosite la față locului".

Pentru cei doi copii ai bărbatului, dar și pentru soția acestuia și apropiați, tot ceea ce s-a întâmplat pare de neînțeles.

Polițiștii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat cu bărbatul și ce l-a împins la acesta decizie extremă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO