Inspiratia salvatoare a unui barbat atacat de rechin. Cum a ripostat incat a reusit sa scape cu viata, dar fara un picior

Ultima actualizare: 29-10-2015 06:59
muscat de rechin

Un hawaiian a supravietuit atacului unui rechin tigru fiindca a avut un incredibil sange rece: dupa ce rechinul i-a smuls un picior, el a reusit sa ii scoata un ochi animalului, scapand astfel de o moarte sigura, scrie luni 7sur7.be.

Tony Lee, 44 de ani, facea scufundari in dreptul satului Lanikai din Hawaii cand a simtit ca ceva il prinde de picioare. S-a intors si a vazut un rechin mare care ii prinsese membrele inferioare intre maxilare, tragandu-l de mai multe ori sub apa. Din instinct de conservare si in pofida durerii atroce, gratie adrenalinei din acel moment critic, Lee a avut ideea care i-a salvat viata: "Mi-am infipt degetele intr-un ochi de-al lui si i l-am smuls. Imediat mi-a dat drumul", isi aminteste barbatul pe patul de spital, scrie Agerpres.

Inotatorul era insa grav ranit, iar sangele se raspandea cu repeziciune in jurul sau. Din fericire, strigatele sale disperate au fost auzite de un barbat care facea canoe. Acesta l-a scos din apa, l-a dus la mal si de acolo ranitul a fost transportat la spital.

Medicii spun ca, avand in vedere marea cantitate de sange pierduta in timpul atacului, este o minune ca Lee a ramas in viata. Din nefericire, barbatul nu a scapat nevatamat din infruntarea din care a iesit "invingator": a pierdut un picior, iar chirurgii fac tot posibilul sa i-l salveze pe al doilea, incheie 7sur7.be.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO