Individul care și-a ucis cumnata gravidă era depresiv. Concluziile medicilor psihiatri

Ultima actualizare: 22-10-2021 17:43

Procurorii din Brăila au intrat în posesia unor imagini îngrozitoare surprinse la foarte puţin timp după comiterea crimei de ieri, din judeţul Brăila.

Secvenţele sunt filmate de cei care au ajuns la faţa locului după apelul femeii la 112. Din păcate, gravida, însărcinată în luna a noua, era deja moartă, iar suspectul încercase să-şi ia viaţa!

„ Băi ce-ai făcut măi? Ia-l repede nu mai lăsa că e slăbit, moare de tot. Băi Nicule, nu muri mă! Fratele tău am vorbit eu acum cu el eu în Germania nu m-a crezut. Nevastă-sa e însărcinată, da” spuneau apropiații soților.

Aceste momente şocante sunt surprinse imediat după crimă. Gravida zăcea fără viaţă, iar suspectul de 30 de ani tocmai încercase să se sinucidă.
A fost salvat şi dus la spital, iar vineri şi-a revenit şi a început să facă scandal în unitatea medicală.

Dragoș Voicu, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Brăila: „A fost consultat de un psihiatru, care a concluzionat că suferă de un sindrom depresiv. A devenit recalcitrant cu agitație psihomotorie, a proferat tot felul de cuvinte urâte la adresa personalului sanitar.”

Crima îngrozitoare s-a petrecut ieri noapte după ce femeia de 27 de ani şi-a surprins cumnatul în timp ce incendia locuinţa în care stăteau amândoi.

Victima era însărcinată în luna a noua. Iar soţul ei, fratele suspectului, muncea în Germania, tocmai ca să ridice o casă familiei, căci femeia nu mai voia să stea alături de cumnatul deosebit de violent.

Sincron Dragoș Voicu - purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Brăila: „El consideră că totul se datorează problemelor legate de moștenire, de viața pe care avut-o înainte alături de fratele său, deci invocă cu totul altfel motive. De fapt ce motive poți invoca pentru un acest gest criminal?”

Suspectul va fi supus unor expertize psihiatrice, şi este cercetat pentru omor deosebit de grav.
Dacă va fi găsit vinovat, risca până la 25 de ani de închisoare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO