Individul care și-a înjunghiat mortal fosta iubită, condamnat la închisoare pe viață. O hărțuia de mult timp

Ultima actualizare: 24-09-2021 17:56

Închisoare pe viaţă pentru individul care vara trecută şi-a omorât fosta iubită, o asistentă medicală care se despărţise de el, dar era urmărită şi hărțuită.

 

Bărbatul nu putea trece peste refuzul categoric, aşa că a pândit-o pe tânăra de 20 de ani, a atacat-o pe stradă şi a ucis-o. 

Individul a făcut apel la decizia din prima instanță, însă fără speranţe, întrucât nu a fost schimbată.
Magistrații au ținut seama de circumstanțele agravantei și de cruzimea cu care a fost ucisa tânăra, așa ca au menținut pedeapsa maximă și la apel.

Pe lângă închisoare pe viaţă, individul va trebui să plătească şi daune de peste 280.000 de euro familiei victimei. Este acuzat de omor calificat, de violare de domiciliu şi acces ilegal la un sistem informatic.

Și înainte de comiterea teribilei fapte, tânărul a mai avut probleme cu legea.

Mohamed Mustafa Iman, de 29 de ani, a fost reţinut pentru violenţă şi ameninţare, însă o instanţă a decis să fie cercetat în libertate.

În vara anului trecut, individul de 29 de ani ar fi urmărit-o pe tânăra asistentă, în Cluj, şi în plină stradă i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit. Imediat după crimă, bărbatul a fugit în Suceava, acolo unde locuia mama lui, şi s-a ascuns, însă nu pentru mult timp. Poliţiştii i-au dat rapid de urmă.
La câteva luni după cele întâmplate, judecătorii au cerut chiar şi o expertiză psihiatrică ce a decis faptul că individul avea discernământ la momentul comiterii faptei. Acum îşi va petrece restul vieţii în spatele gratiilor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO