Individ care și-a bătut sistematic fiica vitregă, ridicat de polițiștii din Vâlcea. Micuța are doar un an și opt luni

Ultima actualizare: 06-01-2021 13:54
Individ care și-a bătut sistematic fiica vitregă, ridicat de polițiștii din Vâlcea. Micuța are doar un an și opt luni
Shutterstock

Un individ care și-a bătut fiica vitregă de un an și opt luni a fost reținut. Individul din Vâlcea este dus în fața judecătorilor în vederea emiterii unui mandat de arestare.

 

Fetița a fost internată în spital în urma loviturilor primite iar medici legiști au constatat că are nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale pentru a-și reveni.

Bărbatul este cercetat pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorilor, a comunicat IPJ Vîlcea, potrivit Agerpres.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în cursul lunii decembrie 2020, inculpatul în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu minora în vârstă de 1 an şi 8 luni (rezultată din relaţia anterioară a soţiei inculpatului), care plângea neîncetat, a exercitat în mod constant acte de violenţă asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice", se precizează în comunicat.

Fata a fost internată în spital pe 3 ianuarie, în condiţiile în care aceasta prezenta multiple leziuni traumatice pe întreaga suprafaţă a corpului.

„La data de 4 ianuarie 2021, minora a fost examinată din punct de vedere medico-legal, medicii concluzionând că aceasta prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin comprimare digito-palmară, precum şi prin lovire cu şi de corp/plan dur, necesitând 40 zile îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor", au explicat polițiștii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO