Incidentul socant prin care a trecut o prostituata intr-o camera de hotel din Bangkok. Cum au gasit-o medicii

Ultima actualizare: 15-01-2017 07:08
prostituata

Un incident socant a avut loc intr-un hotel din Bangkok, in Thailanda. O femeie a ajuns de urgenta la spital dupa ce a cazut, in timpul unei partide de sex, peste o masuta de sticla.

Conform Metro, femeia lucra ca prostituata si se afla in camera de hotel cu un client. In momentul in care acesta a incercat o pozitie sexuala destul de incomoda, femeia s-a dezechilibrat si a cazut peste masa de sticla, care s-a sparte.

Evident, cioburile i-au patruns in piele, lasandu-i rani adanci in brate si umar. Imaginile socante de la fata locului o infatiseaza pe femeie intr-o baie de sange, inconjurata de paramedici, care incercau sa o ajute si sa ii scoata cioburile.

"Politia si ambulanta au venit la fata locului si au gasit-o pe tanara plangand, intr-o baie de sange, dupa ce au incercat o pozitie sexuala destul de incomoda. Barbatul cu care se afla in camera de hotel era vizibil stanjenit de situatie, dar nu a avut de ales si a chemat ambulanta, apoi a asteptat sa fie dusa la spital" a spus un paramedic voluntar, cel care a sosit primul la locul incidentului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO