Incident violent la o statie de metrou din Philadelphia. Ce a patit o femeie dupa ce i-a tinut usa liftului unui strain

Ultima actualizare: 05-03-2016 07:01
injunghiat lift

Un incident violent a avut loc intr-un lift, la o statie de metrou din Philadelphia, iar totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

O femeie care a urcat in lift, in statia de metrou Huntingdon, in Philadelphia, a trait un adevarat cosmar. Dornica sa faca un gest de bun simt, femeia i-a tinut usa unui barbat care se grabea sa prinda liftul. Dar, in momentul in care a intrat in lift, individul a scos un cutit si a injunghiat-o pe femeie.

Camerele de supraveghere au surprisn tot: in imagini, se vede cum cei doi au o scurta conversatie, cand, brusc, barbatul scoate un cutit si o ataca. Femeia a fost injunghiata in fata si in piept, fapt confirmat si de catre medici, dupa ce a ajuns la spital. Desi a suferit rani puternice, femeia este in stare stabila, informeaza Mirror.

Ceea ce este straniu este ca in momentul in care femeia se prabuseste la pamant, barbatul nu incearca sa ii fure geanta. Suspectul are intre 36 si 38 de ani, 1.60 m inaltime, constitutie atletica si poarta barba.

Politistii incearca sa-l gaseasca si roaga pe oricine are informatii sa contacteze politia. Acestia au anuntat ca barbatul este periculos si este inarmat si au oferit presei imagini cu el pentru a fi identifiat.

Motivul pentru care a atacat-o pe femeie este neclar inca, insa politia a deschis o ancheta si il suspecteaza pe barbat ca a vrut sa o jefuiasca.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO