Un incident uluitor s-a petrecut în Alba Iulia. Un bărbat de 42 de ani care nu purta mască a fost pus la pământ de polițiștii locali.

Agenții l-ar fi atenționat inițial, însă respectivul a încept să le vorbeasca obscen. Întreaga scenă a fost filmată de trecători. După câteva ore petrecute la sediul poliției, omul a plecat acasă cu o amendă de 1.300 de lei.

Incidentul violent s-a petrecut în parcarea unui magazin din oraș. Polițiștii locali au vazut un bărbat fara mască, iar când i-au atras atenția, acesta ar fi devenit agresiv. Imediat după, martorii au filmat cum este pus la pământ și încătușat.

După câteva minute, individul este urcat în mașina agenților. Imaginile au devenit ulterior publice, iar polițiștii locali au venit cu precizări.

Marin Calotă, șef de birou la Poliția Locală Alba: „Polițiștii locali care patrulau în zonă l-au rugat pe acest domn ca să poarte mască, moment în care acesta a adresat cuvinte jignitoare și obscene. A fost invitat de către aceștia să prezinte un act de identitate sau să își declare identiatea, devenind și agresiv în același timp, motiv pentru care colegii noștri au procedat la reținerea acestuia și, opunând rezistență, au fost nevoiți să folosească forța pentru a-l încătușa”.

Bărbatul a primit două amenzi, una în valoare de 700 de lei, alta de 600 de lei, pentru ca a refuzat să poarte mască, nu a vrut să se legimiteze și le-a adresat cuvinte obscene oamenilor legii.