Incident socant la un spital din Bacau. Un barbat bolnav psihic a omorat un om in bataie si a bagat un altul in coma

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54

Un incident deosebit de grav s-a petrecut la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean Bacau. Unul dintre bolnavi a atacat alti doi pacienti.

O victima a fost gasita moarta, iar cea de-a doua este in coma, cu grave lovituri la cap. Agresorul e acum izolat si ramane deocamdata la spital, sub paza.

Cei trei bolnavi se aflau in acelasi salon, impreuna cu alti sase pacienti, toti suferinzi de tulburari psihice usoare. Personalul medical le-a servit masa si a iesit din salon.

In acel moment agresorul - un barbat de 50 de ani - i-a atacat cu pumnii si picioarele pe ceilalti doi colegi. Medicii si asistentele au auzit tipetele si au alergat sa vada ce se intampla in incapere. La sosirea lor unul dintre barbatii atacati era deja mort, iar celalalt zacea inconstient.

Deocamdata agresorul este tinut izolat, sub atenta observatie, pana marti, cand ar putea fi transferat la Spitalul de Psihiatrie Grajduri din Iasi, acolo unde sunt internati bolnavii periculosi.

Spitalul Judetean Bacau a deschis o ancheta administrativa pentru a vedea daca personalul medical ar fi putut opri tragicul incident.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO