Închisoare secretă cu un crematoriu, descoperită în apropiere de Sankt Petersburg. S-au găsit resturi biologice | VIDEO

Dată publicare: 22-07-2021 12:52
Dată actualizare: 22-07-2021 13:11


Închisoare secretă cu un crematoriu, descoperită în apropiere de Sankt Petersburg. S-au găsit resturi biologice | VIDEO

O închisoare secretă cu un crematoriu subteran a fost descoperită în Rusia, în apropierea orașului Sankt Petersburg. Rămășițe biologice au fost găsite în cuptor.

 

Închisoarea secretă se afla în subsolul unei cabane, pe două niveluri subterane, într-o zonă rurală din apropierea orașului, informează presa din Sankt Petersburg, potrivit cotidianului The Moscow Times. Jurnaliștii ruși au difuzat și înregistrări video făcute în locația secretă, află într-un sat părăsit.

Existau acolo două celule, cu paturi supraetajate și toalete, într-un subsol în prezent inundat. Un etaj mai jos, era complet inaccesibil din cauza apelor. Accesul la acel nivel se afla lângă una din celule, au notat jurnaliștii ruși

Accesul la buncărul subteran este asigurat printr-un garaj care putea permite intrarea unor vehicule de mărimea camionetelor de poliție și care coboară direct în subsol

S-a descoperit că o spălătorie din spatele cabanei avea o trapă secretă care ducea la un „cuptor inundat de mărimea unui corp uman”. Potrivit 47news.ru, autoritățile au declarat că erau „rămășițe biologice” în cuptor, dar nu reiese dacă acestea sunt rămășițe umane sau animale.

Locuitorii din satul Agalatovskoye din regiunea Leningrad, la 44 de kilometri nord de Sankt Petersburg, au declarat presei că Comitetul de Investigație al Rusiei a desfășurat activități la fața locului în 2020. Reprezentantul sătenilor, Vladimir Sidorenko, a declarat pentru un alt site de știri din Rusia, Podyom, că oficialii Comitetulului de Investigare a descoperit închisoarea secretă acum trei ani.

„Până acum, nimeni știa despre acest lucru, cu excepția autorităților”, a spus Sidorenko.

Potrivit 47news.ru, primul proprietar al buncărului a fost identificat ca fiind un fost șef al unității de detenție care s-a retras în 2004 și a murit la 51 de ani în 2018. Al doilea proprietar al acestuia ar fi un om de afaceri în vârstă de 50 de ani, recidivist și condamnat pentru răpire în 2001. Acesta și-a schimbat numele în „Escobar” în 2010.

Complexul a fost demolat la cererea Comitetului de investigație.

„Nu facem niciun fel de comentariu", a spus purtătorul de cuvânt al Comitetului de Investigație.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO