Inarmat cu o drujba, o bata si un cutit, un barbat din Timis a intrat intr-un bar. Ce a urmat: "Se auzea drujba, pac-pac"

Ultima actualizare: 29-09-2015 07:05

Inarmat cu o bata, un cutit si o drujba. Asa a mers vineri seara un barbat de 36 de ani la un bar dintr-o localitate din Timis.

Proprietarul spune ca a fost si amenintat de individul care a distrus tot ce i-a aparut in cale.

Intre cei doi a mai izbucnit un conflict in urma cu jumatate de an. Scenele de acum au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Proprietarul barului: "Cu drujba pe partea asta si pe partea asta, 3 taieturi. Uitati cutitul, juma de cutit e in roata de microbuz si mi-a spart si geamul cu un par."

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale barului din localitatea Lenauhaim se vede cum individul in varsta de 36 de ani iese din masina, vorbind la telefon si pune la pamant un gratar de pe terasa. Apoi, sustine proprietarul, ar fi taiat cauciucurile a trei masini.

Proprietarul barului: "Aici mi-a taiat cauciucurile cu drujba ce a taiat terasa."

Inarmat cu un par, barbatul revine pe terasa si sparge un geam. Tot pe imagini se vede cum, la un moment dat, merge la masina, de unde se intoarce cu o drujba. Speriati, clientii dispar rand pe rand.

Adrian Hutan, proprietarul barului: "M-am uitat peste geam la el si am plecat la separeu. De frica, normal. Avea un par in mana si am auzit ca imi omoara familia."

Martor: "Se auzea drujba, pac, pac. Si eu eram aici, langa bar, da drumul la drujba si zice: unde-i Adi? Ca altfel te iau si pe tine."

Martor: "Era foarte recalcitrant si mie mi-a fost teama si am plecat. Dupa aia am auzit ca a venit cu drujba sa taie pe aici."

Individul a fost filmat in timp ce porneste drujba si incearca sa taie stalpii terasei. In imagini se vede si un politist din localitate care vrea sa il calmeze. In urma cu sase luni, proprietarul barului si barbatul de 36 de ani s-au batut, iar de atunci nu si-au mai vorbit.

Ana Hutan, sotia proprietarului: "A mai avut un scandal cu sotul, s-a facut reclamatie si acum nu stiu ce mai doreste."

Potrivit politistilor, conflictul a pornit pe fondul consumului de alcool. Barbatul surprins de camerele de supraveghere a fost dus la audieri si trebuie sa dea explicatii in fata anchetatorilor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO