Impact devastator pe soseaua de centura a Capitalei. Doi oameni au ajuns la spital dupa ce o soferita a intors ilegal

Ultima actualizare: 17-11-2016 00:30

Un impact devastator a avut loc duminica seara pe soseaua de centura a Capitalei, in judetul Ilfov. Doua persoane au ajuns la spital dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit violent.

Totul ar fi pornit de la o soferita care ar fi vrut sa intoarca printr-un loc nepermis, spun martorii. Patru autoturisme au fost avariate in urma accidentului in lant.

Scenele s-au derulat in judetul Ilfov dupa lasarea intunericului. Potrivit martorilor, o soferita, care mergea dinspre Mogosoaia catre Otopeni, ar fi vrut sa intoarca pe linie dubla continua, desi manevra este interzisa. In acel moment, a lovit un microbuz care circula regulamentar.

Impactul a fost atat de puternic incat masina in care se afla femeia s-a rasturnat, iar bucati din autoturism au fost aruncate pe drum.

Ca intr-un joc de domino, in urma izbiturii violente, microbuzul a ricosat intr-o masina, care, la randul ei, s-a oprit intr-un alt automobil.

Femeia care ar fi provocat totul a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Tot acolo a ajuns, cu rani usoare, si o pasagera din microbuz.

Politistii au inceput o ancheta pentru a reface filmul accidentului.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO