Imaginile care au ingrozit o tara intreaga. Cum au fost gasiti doi tineri, in masina, dupa ce au luat o supradoza de heroina

Ultima actualizare: 24-10-2016 07:17
supradoza

Doi tineri din Ohio au fost gasiti lesinati in masina lor, inconjurati de ace de seringa.

Cei doi tineri, Taylor Swartzlander, in varsta de 24 de ani, si Haley Kirkendall, in varsta de 22 de ani, au fost filmati in masina lor, la scurt timp dupa ce ar fi luat o supradoza de heroina. In imaginile socante surprinse de cel care are a filmat, se pot observa acele de seringa aruncate intre scaunele de masina, in timp ce cei doi stau inconstienti in masina.

Martorii au declarat ca au vazut cum masina mergea in diagonala, in plin trafic, apoi a taiat calea, iar soferul a oprit in parcarea unui fast-food.

Conforn Daily Mail, medicii care au ajuns la fata locului le-au administrat celor doi tineri o doza de naloxona, o substanta care are efectul invers al heroinei. Cei doi au ajuns la spital, iar dupa cate ore au fost externati. Tanara de 22 de ani ar o tanara mama, insa nu au fost dezvaluite mai multe detalii.

Cel care a filmat, un tanar, s-a aratat extrem de indignat de gestul celor doi. "Uite acele cu care s-au drogat, vedeti ce va face heroina?" spune acesta pe filmare.

Taylor Swartzlander, tanarul din imagini, care a fost filmat alaturi de partenera sa, a declarat miercuri ca "sunt recunoscator ca mai sunt astazi in viata, as fi putut muri".

Acesta a fost acuzat de posesie de droguri si conducere unui autovehicul sub influenta drogurilor. Cazul celor doi vine la cateva luni dupa ce un alt cupul a fost gasit in aceeasi stare, in masina, iar pe bancheta de spate se afla nepotul femeii.

Americanii duc o lupta grea cu depedenta de droguri, aceste cazuri inmultindu-se in ultimul an.

Filmarea a ajuns virala pe internet, dar multi utilizatori l-au criticat chiar pe cel care a filmat. "Sper ca ai sunat la 911 inainte sa pui postarea asta" a scris un utilizator. Altii sustin ca filmarea nu trebuia publicata pe retelel de socializare. "Ti se pare ok sa faci de ras doi tineri in halul asta? Trebuie ajutati acesti tineri".

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO