Imaginile au ingrozit o lume intreaga. Cum arata casa unor satanisti acuzati ca ar fi omorat mai multe persoane. VIDEO

Ultima actualizare: 09-11-2014 00:14
casa satanisti

Imagini care ar putea afecta emotional privitorii au fost date publicitatii. Ele sunt facute in casa unor satanisti care se afla acum in arest, dupa ce ar fi omorat mai multe persoane in cadrul unor ritualuri efectuate chiar la domiciliul acestora.

Daca din afara nimic nu pare suspect, interiorul unei case din localitatea Clemmons, din statul american Carolina de Nord, a reusit sa ii inspaimante pana si pe anchetatori. Si asta din cauza faptului ca aici a locuit o familie de satanisti, ajunsa in atentia autoritatilor pentru sacrificiile umane facute.

Pe Algarad Lawson, in varsta de 35 de ani, Cynthia Lawson, mama acestuia, si Amber Burch, in varsta de 24 de ani, sotia barbatului, ii leaga aceleasi practici satanice, dar si sangele unor persoane sacrificate in casa in care locuiau toti trei.

In imagini, Algarad si sotia acestuia:

Crimele au iesit la iveala in luna octombrie, atunci cand autoritatile locale au descoperit cadavrele a doua persoane, in curtea celor trei. Victimele, care aveau 37, respectiv 36 de ani, au fost ingropte in anul 2009.

Dar sirul dezvaluirilor socante nu se opreste aici. Apropiatii lui Algarad povestesc ingroziti, odata cu aflarea vestilor, ca barbatul le-ar fi povestit in trecut cum si-a sacrificat victimele, dupa care a mancat parti din cadavre, urmand mai apoi sa le dea foc si sa ingroape ramasitele in curtea casei. Nimeni, insa, nu a crezut nimic din ce relata Algarad. Stiau, in schimb, ca in casa au loc ritualuri satanice si ca sunt omorate animale in scopuri oculte.

Algarad se afla acum in spatele gratiilor, dupa ce a fost arestat pe 5 octombrie. Nici sotia sa nu a scapat in libertate. Burch a fost de asemenea gasita vinovata de crima si isi va petrece ani multi in inchisoare. In cazul tulburator mai apare si numele lui Nicole Matlock, in varsta de 28 de ani, femeia care ar fi fost complice la scenele de groaza si ar fi ajutat la transportarea cadavrelor iun groapa. Sentinta finala a celor trei va fi data pe 23 octombrie, atunci cand, spun surse apropiate cazului, ar putea fi inchisi pe viata, fara posibilitatea unei scurtari a pedepsei, sau chiar pedepsiti cu moartea.

In casa lor anchetatorii au descoperit pereti inscriptionati cu pentagrame sataniste, munti de gunoaie, ramasite de animale moarte precum si o soparla putrezita, aflata in acvariul sau.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO