Imagini tulburătoare. Zeci de câini închiși în cuști, pentru a fi mâncați

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Caini, Vietnam
AFP

O înregistrare video cu scene tulburătoare, în care mai mulți câini sunt duși la sacrificare în Vietnam, a fost dată publicității.

Potrivit Daily Mail, imaginile au fost înregistrate de activiștii pentru apărarea drepturilor animalelor, iar aceștia afirmă că unele animale aveau medalioane la gât, ceea ce sugerează faptul că ar fi fost furate din curțile stăpânilor săi.

Președintele Asociației Fight Dog Meat, Michele Brown, a declarat că este foarte posibil ca acești câini să fie hraniți forțat înainte să fie uciși, deoarece vietnamezii sunt de părere că acest lucru le face carnea mai gustoasă.

În Vietnam se crede că dacă mănânci o carne dură, devii și tu mai dur. Mulți mai cred că această carne de câine crește libido-ul bărbatului și chiar vindecă unele boli. Însă nimic nu este dovedit științific. Preferințele lor sunt pentru carnea tare, este opusul cărnii care se mănâncă în Occident.

Iar ei cred că dacă sperie câinii, îi alimentează cu adrenalină, iar carnea lor devine mai gustoasă.” - a declarat Brown.

Studiile arată că cifra aproximativă a câinilor care sunt mâncați în Vietnam este de 5.000.0000, mulți fiind furați de la proprietarii lor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO