Imagini șocante, într-un spital din India. Un pacient doarme cu capul pe piciorul amputat

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Victima cu picior amputat
Twitter/News Mobile

Patru angajați ai unui spital din India au fost suspendați, după ce pe Internet a apărut o filmare în care victima unui accident rutier are la capul patului drept pernă propriul picior amputat.

„Patru membri ai personalului, incluzând doi medici, au fost suspendaţi, o anchetă fiind solicitată în cazul acestui incident", a indicat Sadhna Kaushik, director al Colegiului Medical Rani Laxmibai din oraşul Jhansi (statul indian Uttar Pradesh), informează DPA și NDTV, citate de Agerpres.

Victima, care era asistent într-un autobuz şcolar, a fost grav rănită atunci când vehiculul respectiv s-a răsturnat sâmbătă dimineaţa în încercarea de a evita o coliziune. Astfel, bărbatul a fost dus la un spital de stat, alături de circa 25 de copii răniţi.

„Doctorii l-au tratat imediat. Nu este clar cine i-a pus piciorul sub cap", a indicat directorul Colegiului Medical, precizând că în timpul anchetei vor fi analizate înregistrările camerelor de filmat.

„Când am ajuns la spital, i-am vazut piciorul folosit drept pernă. Am cerut în repetate rânduri medicilor să intervină, dar au refuzat”, a declarat Janaki Prasad, o rudă a victimei pentru NDTV.

Autorităţile din Uttar Pradesh a cerut la rândul lor o anchetă în cazul incidentului.

Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO