Imagini socante intr-un safari din China. O femeie a murit si o alta a fost grav ranita dupa ce au fost atacate de tigri

Ultima actualizare: 27-07-2016 07:45
safari china

O femeie a murit si o alta a fost grav ranita, in urma atacului mai multor tigri intr-un safari din apropiere de Beijing, a informat duminica postul de televiziune CCTV, citat de EFE, conform Agerpres.

Cele doua femei faceau parte dintr-un grup de persoane, care participau la un safari intr-un vehicul privat in parcul Badaling Safari World, aflat la aproximativ 60 de kilometri de centru orasului.

Se pare ca una dintre femei i-a cerut soferului sa o lase sa treaca la volan, iar in momentul in care a incercat sa reintre in masina un tigru s-a napustit asupra ei si a atacat-o, potrivit unor imagini video postate de mass-media chineze.

Pentru a ajuta victima, din masina a iesit un barbat, conducatorul vehiculului si o alta femeie, care a fost atacata de un alt tigru care a ucis-o. Angajatii parcului au reusit sa o salveze pe prima femeie atacata, care se afla in stare grava, dar stabila.

Parcul safari ofera ca distractii posibilitatea de a vedea animale salbatice - tigri, lupi sau girafe - foarte "de aproape" de vizitatorii care se deplaseaza in masini sau autobuze, care sunt insa avertizeaza sa nu iasa din vehicule.

Parcul Badaling Safari World si-a inchis portile si nu va redeschis publicului pana la finalizarea unei anchete asupra celor intamplate, noteaza EFE.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO