Imagini necenzurate in direct la o emisiune matinala din Marea Britanie.Ce au vazut telespectatorii

Dată publicare: 11-02-2013 21:54
Dată actualizare: 14-02-2013 07:07


Cancer

Un model de sex masculin s-a oferit voluntar in emisiunea This Morning din Marea Britanie pentru un control de cancer testicular efectuat in direct.

Joe, in varsta de 25 de ani, a aparut dezbracat in cadrul emisiunii matinale pentru a ii convinge pe barbati de importanta unui autocontrol - efectuat periodic, acesta ar putea duce la descoperirea din timp a primelor semne ale cancerului testicular.

VEZI AICI MAI MULTE POZE SI IMAGINI VIDEO

Controlul a fost facut de doctorul Chris Steele, care i-a explicat prezentatorului emisiunii, Eamonn Holmes, ca este de preferat ca acesta sa fie efectuat dupa un dus sau o baie fierbinte.

"Sa le simti e foarte simplu, este vorba despre un control de 10 secunde. Degetele trebuie asezate in spatele testiculelor, iar degetul mare in partea din fata si efectuati o miscare de rotatie cu degetul mare pe toata suprafata acestora", a explicat doctorul in timp ce efectua testul live la tv.

Medicul Steele a explicat apoi ca barbatii ar trebui sa fie atenti la orice forma de inflamare a testiculelor sau la formatiuni de genul bobului de mazare.

"Daca observati orice forma de inflamatie a testiculelor, mergeti la doctor", a spus acesta.

Emisiunea matinala a postului de televiziune britanic ITV1 este cunoscuta pentru faptul ca incearca sa ii incurajeze pe oameni sa mearga periodic la controale pentru depistarea cancerului.

Medicul Chris Steele a efectuat un test similar in noiembrie 2011. In plus, a efectuat mai multe controlate pentru depistarea cancerului mamar.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO