Imagini de o cruzime rara, surprinse de camera de supraveghere. O bona supune o fetita de 2 ani unui tratament violent. VIDEO

Ultima actualizare: 28-11-2014 07:05

Scene de o violenta cruda au fost surprinse de o camera de supraveghere intr-o locuinta din Uganda, acolo unde o dadaca supune un copil unui tratament inuman. Imaginile au un puternic impact emotional. 

In varsta de numai doi ani, Aneela Kamanzi este batuta, aruncata pe podeaua de gresie si calcata in picioare de bona ei, Jolly Tumuhiirwe si asta din cauza faptului ca s-a simtit rau dupa ce a mancat, relateaza Daily Mail.

Observand vanataile de pe fata copilului, Erick Kamanzi, tatal fetitei, a privit cu groaza imaginile surprinse de camera de supraveghere, de a carei existenta, aparent, bona nu ar fi stiut.

Socat de ceea ce se petrecuse, furios, barbatul a luat-o la bataie, la randul sau, pe Jolly Tumuhiirwe, lasand-o imobilizata intr-un scaun cu rotile.

La scurt timp, cazul a intrat si in atentia autoritatilor. Mai intai, la politie a ajuns, in mod paradoxal, chiar bona, acuzand ca a fost agresata de tatal fetitei pe care o avea in grija.

Alertati, oamenii legii l-au arestat pe acesta, insa atunci cand Erick Kamanzi a adus si dovezile video ale modului barbar in care a fost tratata fata lui, politia l-a eliberat si bona a fost arestata.

Totul s-a petrecut pe 15 noiembrie, iar la doar cateva zile de la incident, in presa se anunta moartea copilului, ca urmare a violentei la care a fost supusa.

Cu toate acestea, anchetatorii au revenit cu un comunicat in care precizau ca de fapt Aneela este in viata si se recupereaza dupa loviturile incasate.

In varsta de 22 de ani, bona a fost chemata in fata instantei, la Curtea de Judecata Nakawa, precizeaza publicatiile locale din Uganda.

Femeia lucra pentru familia Tumuhiirwe de trei luni de zile, atunci cand s-a intamplat evenimentul.

Potrivit publicatiei Sowentan Live, Jolly este hranita printr-un tub special si este imobilizata in scaunul cu rotile, dar pe 8 decembrie o noua infatisare va avea loc in instanta, atunci cand femeia ar putea fi acuzata de tentativa de omor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO