Si-au gasit fiul la 30 de ani dupa ce a fost rapit de un barbat inarmat. Parintii sunt devastati

Ultima actualizare: 07-09-2016 06:55
Jacob

Ramasitele lui Jacob Wetterling, un baiat care a fost rapit de un barbat inarmat, mascat, in 1989, au fost gasite. Politia suspecteaza cine ar putea fi criminalul, acesta avand antecedente.

Jacob Wetterling a fost rapit in 1989, in proximitate casei sale din St. Joseph, Minnesota, de un barbat inarmat mascat.

Intr-un comunicat, oficialii politiei au confirmat faptul ca ramasitele lui Jacob Wetterling au fost gasite, in urma expertizei medicilor legisti, de sambata, acestia identificandu-l.

Un test suplimentar al ADN-ului va fi realizat, iar anchetatorii vor continua sa evalueze noile dovezi in acest caz, autoritatile oferind mai multe detalii saptamana viitoare.

Un oficial a declarat, sambata, celor de la The Associated Press, ca un suspect in cazul lui Jacob le-a dus pe autoritati la un teren in centrul Minnesotei. Oficialul, care a dorit sa ramana anonim, din cauza cazului in derulare, a spus ca ramasitele si alte dovezi au fost recuperate dupa ce au fost  ingropate.

Mama lui Jacob, Patty Wetterling, a transmins un mesaj:” Jacob a fost gasit, iar inimile noaste sunt frante”.

Jacob se plimba cu bicicleta alaturi de fratele sau si inca un prieten, pe 22 octombrie 1989, cand un barbat mascat inarmat l-a rapit. Autoritatile au declarat ca barbatul l-a apucat doar pe Jacob si le-a spus celorlalti baieti sa fuga. De atunci, Jacob nu a mai fost vazut, in ciuda cautorilor intense, numeroaselor piste si recompense in bani.

Anul trecut, autoritatile au revizuit cazul baiatului si au fost dusi catre o noua pista, mai precis, catre Danny Heinrich, un barbat pe care l-au catalogat drept suspect in acest caz.

Heinrich, in varsta de 53 de ani, din Annadale, a negat orice implicare in rapirea copilului si a pledat nevinovat in fata celor 25 de acuzatii de pornografie infantila, procesul sau fiind programat in octombrie.

FBI sustine ca Heinrich se potriveste descrierii generale a barbatului care i-a atacat pe copiii din Paynesville, din 1986 pana in 1988.

In 1994, Congresul Statelor Unite a adoptat o lege numita dupa Jacob Wetterling care cere statelor membre ca agresorii sexuali sa fie inregistrati.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO