Gestul unei fetite a inlacrimat o lume intreaga. De ce isi imbratiseaza calculatorul. VIDEO

26-10-2011 07:48

Irak

O poveste induiosatoare i-a miscat pana la lacrimi pe americani. O fetita de doi ani, care creste doar cu mama ei, pentru ca tatal e pe front, asculta zilnic povesti citite pe un monitor.

Parintii au inregistrat mai multe casete cu tatal citindu-i, pentru ca ea sa nu-i simta lipsa. Problema este ca la final, fata incearca sa-si imbratiseze parintele, asa ca ia monitorul in brate.

O fetita din Statele Unite isi incheie ziua ascultandu-si tatal cum ii citeste povesti prin intermediul internetului. Este unul dintre miile de copii cu parinti plecati departe de casa, pe front. 

Tatal ei ii citeste cate-o poveste inainte de culcare, doar ca fetita de doi anisori il urmareste pe un monitor.

Imaginile emotionante au fost urmarite de zeci de mii de oameni pe internet. Cativa s-au grabit sa glumeasca, spunand ca daca tatal nu se intoarce mai repede din armata, fetita va avea probleme serioase cu vederea. Majoritatea insa a marturisit ca le-au dat lacrimile cand cea mica vrea sa-si imbratiseze parintele si ia in brate monitorul.

In momentul in care inregistrarea se opreste, fetita e nedumerita cateva secunde, apoi incearca sa apese butoanele, ca sa-si "aduca" tatal inapoi.

Si nu e singurul copil care creste cu un tata... online. Militarii plecati pe front pregatesc inregistrari sau incearca sa comunice online cat mai des cu urmasii lor.

Nici reporterii n-au ramas indiferenti la povestile acestor copii, mai ales ca isi privesc parintii pe un ecran, in loc sa-i simta aproape.

Sursa: Pro TV

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO