Gestul facut de mai multi tineri in locul in care a avut loc atacul din 11 septembrie. Au adus cu ei o papusa gonflabila

Ultima actualizare: 13-09-2016 07:13
Papusa

Mai multi barbati care au aparut in zona comemorativa in amintirea victimelor de la atentatul terorist din 11 septembrie, din SUA, au consternat multimea dupa ce unul dintre ei tinea in mana o papusa gonflabila.

Barbatii, care proveneau din Londra, si-au facut aparita in zona Ground Zero, locul unde a avut loc tragicul eveniment, in urma cu 15 ani, relateaza Daily Mail.

Acestia au fost rugati, in cele din urma, de catre un politist sa paraseasca zona. Cand au fost intrebati ce faceau, unul dintre barbati, care se presupune ca era mirele, a spus ca “era o petrecere a burlacilor”.

Rosanne Hughes, in varsta de 61 de ani, o femeie care si-a pierdut sotul in urma atacului terrorist, s-a aratat consternata de gestul facut de barbati.

Femeia a spus:” Am ramas incremenita. Nici nu-mi gasesc cuvintele. Ce au facut ei este rusinos. Aceasta este o zona sacra, mi-am pierdut sotul aici

Mike Opelka, in varsta de 57 de ani, originar din New York, viziteaza locul comemorativ in fiecare. “Sa fiu sincer, nu inteleg de ce oamenii isi fac selfie-uri

Sarah Joiner, in varsta de 43 de ani, care a venit din Austin, Texas a adaugat:” Incerc sa nu-i judec, dar este neplacut sa vezi atatea rasete si selfie-uri prin preajma. Este nepoliticos. Acesta este un loc comemorativ si trebuie tratat ca atare”’.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO