Gest de o cruzime rara, comis de un barbat din SUA. I-a ucis cainele fostei iubite, dupa care i l-a servit la cina

Ultima actualizare: 16-09-2014 07:02

Acuzatii socante in California. Un american este banuit ca a ucis cainele prietenei sale, apoi i-a gatit femeii carnea si i l-a servit pe "Ursulet", la cina.

Potop de injuraturi si amenintari, urmate, diabolic, de semnul care indica o ... "fata zambitoare". Printr-un mesaj scris, socant si plin de ura, un anume Ryan Watenpaugh, din Redding, California, i-a dat de veste fostei sale prietene ca i-a ucis cainele.

Todd Cogle, politia din Redding California: "Totul a fost cat se poate de straniu. N-am mai vazut niciodata asa ceva".

Catelul pe nume Ursulet a disparut pe la inceputul lui august, dupa ce stapana lui s-a certat aprig cu Ryan. Aveau pe atunci o relatie stabila, dar si turbulenta, dupa cum a descoperit politia.

Prima saptamana din septembrie a dus o scurta reconciliere intre cei doi. In semn de impacare - s-a justificat - Ryan a pregatit o cina pentru partenera sa, dar el s-a ferit sa manance.

Dupa o zi, i-a trimis un SMS in care sugera ce s-a intamplat cu cainele.

Todd Cogle, politia din Redding California: "Suspectul a intrebat-o "ce gust a avut Ursulet?", aluzie evidenta la cina pe care i-a pregatit-o."

Au urmat apoi alte mesaje pline de batjocura si ura, scrise pe hartie sau trimise pe telefon, dar si o dovada cumplita ca i-a ucis cainele, lasata pe pragul usii.

Ryan a fost arestat si acuzat pentru cruzime impotriva animalelor si violenta domestica. Nu recunoaste insa nimic si, in afara de mesajele de pe telefon, politia nu are deocamdata nicio dovada.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO