Gest de o cruzime rara, comis de un barbat din SUA. I-a ucis cainele fostei iubite, dupa care i l-a servit la cina


Ultimul update: Marti 16 Septembrie 2014 07:02
Data publicarii: Sambata 13 Septembrie 2014 19:30
Categorie: Stiri Socante

Acuzatii socante in California. Un american este banuit ca a ucis cainele prietenei sale, apoi i-a gatit femeii carnea si i l-a servit pe "Ursulet", la cina.

Potop de injuraturi si amenintari, urmate, diabolic, de semnul care indica o ... "fata zambitoare". Printr-un mesaj scris, socant si plin de ura, un anume Ryan Watenpaugh, din Redding, California, i-a dat de veste fostei sale prietene ca i-a ucis cainele.

Todd Cogle, politia din Redding California: "Totul a fost cat se poate de straniu. N-am mai vazut niciodata asa ceva".

Catelul pe nume Ursulet a disparut pe la inceputul lui august, dupa ce stapana lui s-a certat aprig cu Ryan. Aveau pe atunci o relatie stabila, dar si turbulenta, dupa cum a descoperit politia.

Prima saptamana din septembrie a dus o scurta reconciliere intre cei doi. In semn de impacare - s-a justificat - Ryan a pregatit o cina pentru partenera sa, dar el s-a ferit sa manance.

Dupa o zi, i-a trimis un SMS in care sugera ce s-a intamplat cu cainele.

Todd Cogle, politia din Redding California: "Suspectul a intrebat-o "ce gust a avut Ursulet?", aluzie evidenta la cina pe care i-a pregatit-o."

Au urmat apoi alte mesaje pline de batjocura si ura, scrise pe hartie sau trimise pe telefon, dar si o dovada cumplita ca i-a ucis cainele, lasata pe pragul usii.

Ryan a fost arestat si acuzat pentru cruzime impotriva animalelor si violenta domestica. Nu recunoaste insa nimic si, in afara de mesajele de pe telefon, politia nu are deocamdata nicio dovada.
 

Tags: caine, cina, razbunare,

VIDEO PROTVPLUS.RO