Caz uluitor in Vrancea. O femeie de 39 de ani si-ar fi aruncat gemenele nou-nascute in hazanaua din curte. Ce spune mama ei

Ultima actualizare: 10-10-2015 07:01
nastere gemene

Un caz socant a iesit la lumina intr-o localitate din Vrancea. O femeie de 39 de ani este banuita ca si-ar fi ucis fetitele gemene - pe care le-a nascut la termen - apoi le-ar fi aruncat intr-o hazna din curte.

Pentru ca a suferit o hemoragie, a mers la spital, unde medicii au constatat ca nascuse de curand. Femeia si-a recunoscut partial fapta si a spus ca a adus pe lume doar un copil, pe care l-a scapat in latrina din greseala.

Anchetatorii au aflat de cele intamplate dupa ce femeia de 39 de ani s-a internat la Spitalul din Focsani. Acolo, medicii au observat ca nascuse de curand, dar cand au intrebat-o despre sarcina, ea a negat totul initial. Doctorii au crezut ca si-ar fi abandonat copilul si - asa cum cere protocolul - au anuntat politia. Insa cand au mers acasa la femeie, investigatorii au descoperit, intr-o hazna din curte, cadavrele a doua fetite nou-nascute.

Politistii nu exclud ca femeia sa isi fi premeditat fapta - motiv pentru care si-ar fi ascuns sarcina chiar si de mama ei. Batrana crede insa ca o parte din vina o are si sotul fiicei ei, care nu si-ar mai fi dorit copii.

"El nu mai voia deloc copii. Cum adica, dormi cu femeia in pat si nu stii ca e gravida?", a spus Anita Nastasa, mama femeii.

Si vecinii au aceeasi parere.

„Nu a spus femeia ca e gravida si eu cum, daca traiesc cu dumneavoastra nu spun <bai sotule, eu sunt gravida, imi e rau!> Ei nu stiu unul de altul? Ce facem? Ce fel de sotie am?", a spus un vecin.

Cand au aflat de gestul de care este suspectata femeia, localnicii s-au scandalizat.

Trupurile gemenelor au fost duse la serviciul de medicina legala din Focsani. Concluziile preliminare arata ele s-au nascut la termen si au murit sufocate. Femeia de 39 de ani va fi cercetata pentru uciderea sau vatamarea fetitelor, in functie de ce va stabili ancheta. Acasa, ea mai are 4 copii - 2 baieti si 2 fete.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO