FILMUL oribilei crime din zona Obor a Capitalei. Identitatea femeii care a murit in chinuri groaznice si cine i-a fost calau


Ultimul update: Miercuri 17 Septembrie 2014 07:01
Data publicarii: Duminica 14 Septembrie 2014 19:32
Categorie: Stiri Socante

Femeia gasita in zona Obor din Capitala, fara viata si cu urme de o violenta rara pe corp, era prostituta. Calau i-a fost chiar ultimul client, intr-o criza de furie.

Suspectul, un fost puscarias, a marturisit grozavia dupa cateva ore de interogatorii, ba chiar le-a aratat politistilor unde a ascuns dovezile si cum a incercat sa scape de trupul victimei. Barbatul in varsta de 41 de ani a fost arestat si risca sa isi petreca in detentie tot restul vietii.

In cele aproape zece ore de cercetari la fata locului nu putine au fost scenariile la care s-au gandit ofiterii de la omoruri. Mai ales ca victima, o prostituata racolata de la Obor, nu a fost recunoscuta de nimeni. Nici suspectul nu era din zona. Locuinta in care s-au petrecut scenele sangeroase este a iubitei lui plecata pentru cateva zile din Bucuresti.

"Versiunea principala este infractiunea de omor fata de o victima care in continuare nu este identificata. De aceea, cercetarile au fost anevoioase", a spus Bogdan Staicu, procurori al Parchetului Capitalei.

Ceea ce s-a intamplat in spatele acestei usi inchise este absolut halucinant: imediat dupa ce au consumat partida de amor suspectul si prostiuata s-au luat la cearta dintr-un motiv banal: faptul ca barbatul nu putea sa ii asigure acesteia o cina romantica.

Fostul puscarias a dat dovada de o cruzime de nedescris. Dupa ce i-a luat viata femeii, a stat in casa cu cadavrul mai bine de doua ore, timp in care a spalat toate urmele de sange. Asa credea el, pentru ca in timpul perchezitiei, criminalistii au descoperit suficiente dovezi cu care sa il puna sub acuzare.

Cu un calm care iti da fiori, calaul si-a imbracat victima in pijamalele iubitei, apoi a aruncat-o de la etaj. Trupul a fost descoperit peste un gard, a doua zi dimineata. Cand locul s-a umplut de politisti, suspectul a stat ascuns in spatele ferestrei.

Hainele pline de sange ale victimei le-a bagat intr-o sacosa si le-a aruncat in curtea Morii lui Asan, sperand ca ele nu vor fi gasite niciodata, nici macar de oamenii strazi care traiesc pe aceasta proprietate abandonata.

In clipa in care a fost retinut, asasinul a vehiculat o poveste cu un strain si o prostituata carora le-ar fi lasat locuinta. Dupa doua ore de interogatorii, a recunoscut totul. Inclusiv ca a stat in inchisoare, pentru o talharie urmata de moartea victimei.

Deja magistratii au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile. Risca detentie pe viata.

VIDEO PROTVPLUS.RO