Filmul execuției cu drujba. Victima a depus plângere la poliţie anul trecut, dar a retras-o

31-01-2019 18:50


Secvențe de o cruzime extremă s-au derulat joi într-o localitate din Timiş. Un bărbat a fost executat în curtea casei de un individ căruia îi vânduse anul trecut o maşină.

Atacatorul a intrat cu o drujbă în locuinţă, a tăiat uşa, iar martorii măcelului care a urmat au fost 3 adolescenţi.

Atacatorul a dat buzna în casa victimei când încă nu se luminase iar bărbatul, cei doi băieţi ai lui şi iubita unuia dintre ei - încă dormeau. Asasinul a tăiat cu o drujbă uşa de la intrare şi - turbat de furie - s-a repezit apoi cu fierăstrăul mecanic pornit asupra celor patru.

Secvențele care au urmat sunt înfiorătoare. Proprietarul a reuşit să îşi pună la adăpost copiii, care au reuşit să scape. Băiatul cel mic a sărit pe geam şi acum este la spital - cu dublă fractură la picior.

Ruda victimei: "Copiii zic că s-or baricadat în casă şi taică-su l-o aruncat. O sărit pe geam şi el o ţinut uşa şi copilul a fugit şi atunci o intrat cu drujba, s-o fi luptat cu el, ce i-a făcut."

După ce şi-a salvat copiii, tatăl a încercat să scape şi el de agresor. A alergat desculţ în grădină, dar a fost ajuns din urmă.

Vecin: "Am auzit o drujbă pe la ora cinci.
Repoter: Cinci dimineaţa?
Vecin: Da, atât şi după aia o venit poliţia că a fost o crimă."

După crimă, ucigaşul a rămas în gospodăria victimei şi a aşteptat poliţia. Mobilul omorului pare să fie vânzarea unei maşini.

Acum un an, suspectul ar fi cumpărat de la victimă o maşină dar pentru că nu a fost mulţumit de autoturism ar fi încercat să îl dea înapoi şi să îşi primească banii.

În urmă cu câteva luni, între cei doi a mai existat un conflict - povestesc vecinii.

Vecină: "După ce a folosit-o cât a folosit-o a adus-o înapoi şi şi-o cerut banii şi nu a vrut să îi dea banii că o folosit mașina şi apoi, o venit o spart, o lăsat şi maşina aici, au spart şi geamurile, au lovit-o aşa cu ciocanul. Au tăiat cauciucurile că i-a vândut maşina şi nu îi dă banii înapoi."

După incidentul de atunci, victima a depus plângere la poliţie dar - la ceva timp - a retras-o. Chiar şi aşa agresorul pare să fi continuat să îi poarte ură.

Fratele criminalului: "La trei am auzit poarta ca a plecat m-am gândit că l-a chemat cineva să-l ajute. Ştiu că a cumpărat maşina de la omul ăla şi trebuia să o dea înapoi că nu mergea nu ştiu, mai multe. Nu vorbea cu nimeni, era schimbat în ultimele luni."

Purtător de cuvânt Parchetul de la lângă Tribunalul Timiș: "Procurori din cadrul Parchetuluui de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus începerea urmăririi penale pentru suspiciunea de omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu."

În vârstă de 32 de ani, individul a mai avut probleme cu legea. În 2008 a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru infracţiuni rutiere.

Bărbatul a plătit pentru maşina pe care voia să o înapoieze şi de la care s-a ajuns, se pare, la crimă:  1.400 de euro.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO