Fiica unuia dintre cei mai bogati oameni din SUA, gasita moarta in propria casa. Tanara de 18 ani ar fi luat o supradoza

Ultima actualizare: 11-06-2015 06:55
tanara moarta

Victoria Siegel, fiica lui David si Jackie Siegel, familia cunoscuta din documentarul "Queen of Versailles" a fost gasita moarta, in resedinta din Florida.

Conform celor de la Daily Mail, tanara de 18 ani a murit din cauza unei supradoze de droguri. Aceasta a fost gasita in vila familiei, din Florida.

Victoria avea 18 ani si era printre cei mai mari din cei 8 copii pe care ii are familia Siegel. Cand au ajuns la locuinta, Victoria se afla in stare inconstienta si a fost dusa de urgenta la spital, unde doctorii au incercat sa o resusciteze si sa o salveze, insa nu i-au mai putut face nimic. Primele ipoteze despre moartea femeii indica o supradoza de droguri.

 

Mama acesteia, Jackie Siegel, a postat un mesaj pe contul ei personal de Facebook, in care anunta tragicul incident: "Cu mare tristeste, va rugam sa ne respectati intimitatea intr-un moment atat de greu, cand ne-am pierdut fiica. Va multumim pentru rugaciuni si ganduri bune".

David Siegel, in varsta de 80 de ani, este unul dintre miliardarii celebri din SUA si fondator al companiei Westgate Resorts.

Alaturi de sotia sa, Jackie, cei doi au devenit cunoscuti in intreaga lume dupa aparitia in documentarul "Queen Of Versailles", care urmarea aventura celor doi de a cladi "cea mai mare casa din America".

 

Ei au inceput proiectul in 2004, insa planul lor a fost abandonat dupa ce criza economica i-a afectat puternic afacerile lui David Siegel. Constructia uriasa ar trebui finalizata abia in 2016 si a fost evaluata intre 65 si 75 de milioane de dolari. Vila va avea 30 de dormitoare, 11 bucatarii si un garaj in care sa incapa cel putin 20 de masini.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!