Fiica unuia dintre cei mai bogati oameni din SUA, gasita moarta in propria casa. Tanara de 18 ani ar fi luat o supradoza

08-06-2015 12:16


tanara moarta

Victoria Siegel, fiica lui David si Jackie Siegel, familia cunoscuta din documentarul "Queen of Versailles" a fost gasita moarta, in resedinta din Florida.

Conform celor de la Daily Mail, tanara de 18 ani a murit din cauza unei supradoze de droguri. Aceasta a fost gasita in vila familiei, din Florida.

Victoria avea 18 ani si era printre cei mai mari din cei 8 copii pe care ii are familia Siegel. Cand au ajuns la locuinta, Victoria se afla in stare inconstienta si a fost dusa de urgenta la spital, unde doctorii au incercat sa o resusciteze si sa o salveze, insa nu i-au mai putut face nimic. Primele ipoteze despre moartea femeii indica o supradoza de droguri.

 

Mama acesteia, Jackie Siegel, a postat un mesaj pe contul ei personal de Facebook, in care anunta tragicul incident: "Cu mare tristeste, va rugam sa ne respectati intimitatea intr-un moment atat de greu, cand ne-am pierdut fiica. Va multumim pentru rugaciuni si ganduri bune".

David Siegel, in varsta de 80 de ani, este unul dintre miliardarii celebri din SUA si fondator al companiei Westgate Resorts.

Alaturi de sotia sa, Jackie, cei doi au devenit cunoscuti in intreaga lume dupa aparitia in documentarul "Queen Of Versailles", care urmarea aventura celor doi de a cladi "cea mai mare casa din America".

 

Ei au inceput proiectul in 2004, insa planul lor a fost abandonat dupa ce criza economica i-a afectat puternic afacerile lui David Siegel. Constructia uriasa ar trebui finalizata abia in 2016 si a fost evaluata intre 65 si 75 de milioane de dolari. Vila va avea 30 de dormitoare, 11 bucatarii si un garaj in care sa incapa cel putin 20 de masini.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO