Fiica unui fost senator, bătută de un bărbat. Declaraţiile celor doi se contrazic

×
Codul embed a fost copiat

Anchetă în Braşov după ce o fată de 18 ani, fiica unui fost senator, a fost lovită de un bărbat de 62 de ani. Incidentul a avut loc într-un parc din centrul oraşului, iar momentul a fost filmat de un martor.

Declaraţiile tinerei şi ale agresorului se contrazic, aşa că poliţiştii trebuie să facă lumină în acest caz. Cert este că fata a ajuns la spital, iar medicii au constat că are o fractură la mână.

Incidentul a avut loc ziua în amiaza mare. Imaginile filmate de un martor surprind doar momentul în care bărbatul o loveşte pe fată peste faţă şi o împinge pe bancă, apoi o strânge de un picior. Tânăra susţine că înainte de acest moment era cu câţiva prieteni în parc şi avea o discuţie mai aprinsă cu o fată.

Făceau gălăgie chiar lângă banca pe care stătea bărbatul, fost pilot de aviaţie. Acesta, deranjat de zgomot ar fi împins-o şi ar fi lovit-o, după care a fugit.

Pe de altă parte bărbatul a declarat în fata anchetatorilor că a intervenit în grupul de tineri pentru că fata fostului senator o lovea pe copilă cu care se certa şi i-ar fi luat telefonul. El ar fi vrut să calmeze spiritele şi nicidecum să o lovească pe tânără, doar să o prindă de mână şi să o liniştească.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Fata agresata era cu prietenii chiar lângă banca pe care se odihnea bărbatul.

Victimă: "Putea să zică frumos să încetăm sau să plecăm, nu să recurgă la astfel de acte. S-a ridicat şi mi-a dat un pumn şi de acolo a ajuns la împinsături pe bancă, ruptul mâinii".

O prietenă a fetei a filmat cu telefonul mobil scena, dar nu şi contextul în care a avut loc agresiunea. Amicii tinerei povestesc că şi ei au fost ameninţaţi de bărbat.

Martor: "Cum că ne taie, că ne îneacă în fântâna de aici şi efectiv am înlemnit. Era foarte pornit să ne dea o lecţie, îl deranja probabil tonul. Ne-a reproşat că suntem needucaţi, copii care strică generaţiile de ziua de azi.”

Agresorul a plecat abia după ce fata a chemat poliţia şi şi-a sunat tatăl să ceară ajutor. Bărbatul şi-a dus fiica la spital, iar medicii i-au pus mâna în ghips.

Tatăl victimei: "Mă sună fiica mea disperată şi auzeam cu cineva o loveşte şi ea urlă, vă daţi seama că am rămas paralizat."

Bărbatul a fost percheziţionat şi asupra lui, în geanta a fost găsit un cuţit. La audieri, el a susţinut că îl foloseşte pentru masa de prânz, pe care o ia la fabrica unde munceşte. Cât despre scandal, bărbatul şi familia lui au o altă variantă.

Fiica suspectului: "Ea a bătut o fată, a tras-o de păr pe o minoră pentru faptul că i-ar fi luat iubitul şi a început cu înjurături şi tata a văzut şi s-a băgat şi i-a spus să se termine că e într-un loc public. A început să îl facă boşorog comunist."

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violente şi trebuie să stabilească cine se face vinovat de întreaga întâmplare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Fiica unui fost senator, bătută în plină stradă de un bărbat până i-a fost ruptă mâna. VIDEO
Fiica unui fost senator, bătută în plină stradă de un bărbat până i-a fost ruptă mâna. VIDEO

O adolescentă din Brașov, fiica fostului senator Sebastian Grapă, a fost lovită în plină stradă de un bărbat, în urma atacului, tânăra suferind o fractură la unul dintre membrele superioare. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.