Fetiță obligată de părinți să întrețină relații sexuale în grup cu mai mulți adulți

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Fetita abuzata
WA Police

Mama, tatăl vitreg şi un prieten de familie ai unei fetiţe de opt ani au fost arestaţi şi inculpaţi sub acuzaţia că au organizat o reţea pornografică şi un club de sex în grup în oraşul Perth din statul Australia de Vest, a anunţat vineri poliţia.

Poliţia a menţionat într-un comunicat că mai mulţi adulţi au drogat copii înainte de a-i abuza sexual şi de a înregistra video actele lor, scrie Agerpres, citând agenția dpa.

Purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Perth, Susan Usher, a declarat presei că arestările sunt rezultatul unei investigaţii privind posibile cazuri de abuzuri sexuale asupra unor minori, care au implicat cel puţin cinci copii, majoritatea dintre ei fiind mai mici de zece ani.

Mama, în vârstă de 39 de ani, tatăl vitreg, de 45 de ani, şi un prieten de familie de 56 de ani sunt inculpaţi în total pentru 23 de capete de acuzare, printre care şi penetrarea sexuală a unei fete de opt ani.

Poliţia a precizat că sunt de aşteptat şi alte arestări, în contextul în care investighează presupuse abuzuri multiple asupra fetei şi a altor copii la petreceri organizate cu sex în grup.

Joi, poliţia a desfăşurat razii la cinci proprietăţi din Perth şi a arestat alte trei persoane, însă nu au fost anunţate deocamdată capetele de acuzare.

Razii au fost desfăşurate şi în statul Australia de Sud, unde au fost confiscate dispozitive electronice.

Poliţia a mai anunţat că încearcă să identifice şi alţi suspecţi din înregistrările electronice, atât din Australia, cât şi din străinătate.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO