Fetiță, moartă la doar 24 de ore după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de meningită

Ultima actualizare: 02-04-2019 16:39
orgasm, accident vascular cerebral, medici, creier, act sexual,
iStock

O fetiță de patru ani a murit la doar 24 de ore după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de meningită, care i-a infectat coloana vertebrală și creierul, potrivit Mirror.

 

În ziua în care s-a întâmplat, la micul dejun nu a vrut să mânânce nimic și s-a plâns că are dureri de cap. Mai târziu, aceasta i-a spus mamei sale că o doare stomacul și că se simte rău.

Mama ei Courtney, în vârstă de 20 de ani, a chemat o ambulanță pentru a-și duce fata la spital, unde medicii s-au luptat pentru a-i salva viața acesteia.

Evie a suferit leziuni cerebrale și a fost plasată de medici în comă indusă. La scurt timp, a murit.

Courtney încearcă acum să-i avertizeze pe alții despre pericolele meningococului de tip B, spunând că zilele acelea au fost ingrozitoare atât pentru fata ei, cât și pentru ea.

"Am încercat sa o trezesc și să deschidă ochii, însă brațele și picioarele ei se întăriseră, nu stiam ce se întâmplă”, a povestit tânăra prin ce a trecut.

Inima, plămânii, ficatul, rinichii și pancreasul lui Evie au fost donate. O fată în vârstă de trei ani a primit inima lui Evie prin intermediul unui transplant, aducând-i astfel puțină liniște lui Courtney.

"Va trăi prin alte persoane. A dat o șansă unei alte fetițe", a adăugat Courtney.

O pagină GoFundMe a fost creată după moartea lui Evie, pentru a ajuta familia cu cheltuielile de înmormântare.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO