Fetita de 7 ani, desfigurata de un caine maidanez chiar langa sectia politiei locale. Micuta va ramane cu sechele pe viata


Ultimul update: Joi 09 Martie 2017 07:07
Data publicarii: Luni 06 Martie 2017 16:11
Categorie: Stiri Socante

O fetita de sapte ani din Targu Jiu a ajuns la spital cu rani grave pe fata, dupa ce a fost muscata de un caine de pripas.

Copila se juca in fata blocului cu sora ei mai mica. Un trecator i-a auzit apoi tipetele disperate si a intervenit imediat. Fetita a fost preluata de un echipaj medical, dar ranile suferite o vor marca pentru tot restul vietii.

Incidentul a avut loc pe o alee aflata in apropierea Politiei Locale Targu Jiu.

Marius Manescu, tatal fetitei: "A pus mana pe caine, l-a mangaiat, ce a vrut sa faca, si atunci cainele s-a suit pe ea. Daca e sa faci reclamatie, ca cainele are dreptul la viata si noi putem sa sa avem probleme cu cainii."

Cristina Loredana Bobirci, mama fetitei: "A pus-o jos si acolo a topit-o, balta de sange. A intervenit cineva, da, un om, dar nu stiu cine e."

Fetita a fost imediat preluata de o ambulanta.

Alina Bumbaru, medic UPU Targu Jiu: "Plagi muscate de caine, facial, frontal, submandibular, arcada. Desfigurata, da, cam asa. Isi poate reveni. E internata medical si e sub supraveghere oftalmologica."

Parintii au mai avut parte de un necaz, anul trecut, cand un bebelus le-a murit din cauza problemelor medicale. Oamenii nu au bani pentru procese, dar vor sa ceara, printr-o petitie, ca pe strazile din oras sa nu mai fie lasati cainii vagabonzi.

Eduar Berca, consilier local: "Nu trebuie decat sa aplicam niste reguli, sunt oameni special platiti sa faca verificari in teren, cei care sunt in slujba directiei sa ii adune de pe strazi, atat trebuie sa facem, sa respectam legea."

Loredana Covei, purtator de cuvant Primaria Municipiului Targu Jiu: "Primaria Municipiului Targu Jiu regreta incidentul produs, va pot spune ca in padocul Targu-Jiu sunt adapostiti 400 de caini. Numarul lor e din ce in ce mai mare pe strazile din municipiul Targu-Jiu si de aceea la nivelul Primariei Targu-Jiu se poarta discutii pentru extinderea capacitatii."

Fetita va mai ramane internata cel putin o saptamana. In lipsa unei reclamatii, incidentul nu este anchetat de politie.

Tags: caine, muscat, fetita,

VIDEO PROTVPLUS.RO