Fetiță de 3 ani, violată sub privirile fratelui ei într-un autobuz din India

07-03-2018 10:00

autobuz india

O fetiță de 3 ani a fost violată într-un autobuz, în India, în ciuda faptului că fratele ei, în vârstă de 5 ani, i-a cerut agresorului în repetate rânduri să o lase în pace.

Sheikh Munna, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că i-ar fi atras atenția fetiței cu o ciocolată și a determinat-o astfel pe micuță să urce într-un autobuz parcat, în orașul indian Calcutta.

Când i-a auzit țipetele, fratele ei, alături de care se juca, a fugit spre autobuz și a început să bată în ușile acestuia, în încercarea de a convinge agresorul să o elibereze.

Băiatul a alergat apoi rapid către mama sa, care la rândul ei a alertat vecinii. Aceștia au salvat-o pe fetiță din mâinile agresorului și au început să-l lovească, înainte de a chema poliția, scrie Daily Mail.

Am găsit-o pe fetiță într-o baltă de sânge pe un scaun de autobuz. Hainele îi erau sfâșiate”, a precizat un ofițer de poliție, care a subliniat faptul că agresorul avea sânge pe pantaloni și pe mâini.

Fetița a fost transportată la spital, acolo un medicii au precizat că ”semnele sunt clare că a fost brutalizată”. Medicii speră ca victima să supraviețuiască atacului.

Poliția a precizat că încă se desfășoară analize pentru a preciza clar dacă fetița a fost într-adevăr violată.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplica?ia ?tirile ProTV pentru telefoane Android ?i iPhone!

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO