Fetita de 2 ani din Bistrita Nasaud, in stare grava dupa ce a fost lovita cu masina de tatal ei, in curte

Dată publicare: 01-06-2017 07:27
Dată actualizare: 04-06-2017 01:20


O fetita de numai 2 ani din Bistrita Nasaud a fost in pericol de moarte, chiar in curtea casei sale. Copila a fost lovita de masina pe care tatal sau voia sa o mute.

Se pare ca a aparut deodata in spatele autoturismului, iar barbatul si-a dat seama că este acolo abia cand a auzit-o plangand. Ranita grav, fetita a fost transportata la spital cu un elicopter SMURD.

Accidentul s-a petrecut in localitatea Ilva Mare. Tatal fetitei s-a urcat in masina unei rude si ar fi vrut sa dea cu spatele, in curte. Chiar atunci insa, copila de doi ani s-a apropiat, iar barbatul nu a vazut-o.

Tatal a sunat disperat dupa ajutor. Un prim echipaj care a ajuns la fatza locului a constatat ca fetita era in stare grava, asa ca a solicitat interventia unui elicopter SMURD, de la Targu Mures.

Mihaela Kuron, medic SMURD: "Fetita era intr-o coma cu 2 puncte, cu privirea plafonata, localiza numai durerea, cu un traumatism cranian si abdominal, dupa ce a fost lovita de o masina."

Localnicii sunt si ei in stare de soc. Oamenii spun ca parintii aveau grija de fiica lor ca de ochii din cap. Cazul a ajuns acum si in atentia politiei.

Tags: fetita, masina, calcata,


VIDEO PROTVPLUS.RO